30.1.2020

Hoas ja Recover – saumatonta yhteistyötä

– Arvostamme Recoverin palvelun joustavuutta. Recover on mukautunut toimimaan Hoasin tarpeiden ja tapojen mukaan.

Hän on aikaisemmin toiminut Relacom Finland Oy:n ja Orbion consulting Oy:n toimitusjohtajana. Antilla on pitkä kokemus vaativista loppuasiakkaan luona toteutettavista palveluista ja laajoista pitkäaikaisista sopimuksista asiakkaiden kanssa. Antilla on myös paljon kokemusta yrityksen laatupohjaisesta kehitystyöstä, jota on toteutettu yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.

Hoas rakennuttaa, hankkii ja ylläpitää vuokra-asuntoja peruskoulun jälkeisten oppilaitosten opiskelijoille. Hoasilla on massiivinen määrä asuntoja, yli 9 700, ja asukkaita pienen kaupungin verran eli lähes 19 000. Opiskelija-asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Hoas tarvitsee Recoveria useimmiten vesivahinkojen yhteydessä, kosteuskartoituksessa ja kuivauksessa. Tällaisten vahinkojen yhteydessä kriittisintä on nopea toiminta.

Raportit kolmessa päivässä

Kosteuskartoituksesta Recoverin asiantuntijat, kartoittajat, laativat raportin, josta selviää rakenneratkaisut pohjapiirroksineen. Raportissa on arvio rakenteiden kosteustilanteesta ja sen on tultava Hoasille kolmessa arkipäivässä. Raportti kattaa vahingon kuvauksen, laajuuden, pohjakuvat sekä ehdotuksen korjaustavasta ja sen vaatimuksista.

– Recoverista olemme saaneet aina meille tutut kartoittajat. Tämä helpottaa asiointia.

Kartoituksen jälkeen aloitetaan kosteusvaurion kuivaustyöt.

– Tämä ei kuitenkaan meille vielä riitä. Myös ammattimainen raportointi, hyvä kommunikaatio ja sujuva yhteistyö muiden Hoasin kumppaneiden kanssa on meidän kanssamme toimiessa välttämätöntä, Oksanen painottaa.

Äkillisissä vesivahinkotapauksissa veden poisto tiloista on ensiarvoisen tärkeää. Kyse ei ole enemmästä eikä vähemmästä kuin opiskelijoiden asumisterveydestä ja -turvallisuudesta.

Hoas ja Recover ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2016 alkaen.