Oslo, 18.8.2020

Mattias Ringqvist uusi Recover Nordic -konsernin toimitusjohtaja

Mattias Ringqvist on nimitetty Recover Nordic -konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi. Ringqvist tulee Recover Nordiciin henkilönä, jolla on pitkä ja laaja kokemus usean pohjoismaisen palveluyrityksen johtamisesta ja kehittämisestä. Viimeisimpänä hän on toiminut Verisuren pohjoismaiden toiminnan vetäjänä. Hän aloitti toimessaan maanantaina 17.8.2020. Väliaikainen toimitusjohtaja Finn Øistein Nordam siirtyy takaisin entiseen rooliinsa konsernin talousjohtajana.

Ringqvistillä on maisterin tutkinto Göteborgilaisesta Chalmersin teknillisestä korkeakoulusta. Ennen Verisurea hän on toiminut johtotehtävissä Telenorin Ruotsin ja Tanskan yhtiöissä sekä ollut osakkaana liikkeenjohdon konsulttiyritys McKinsey & Companyssa sekä Ruotsissa että Yhdysvalloissa.

Hän on seurannut yhtiötämme jo jonkin aikaa ja näkee mahdollisuuksia kasvuun yhtiön paikallisilla markkinoilla.

«Kunnioitan suuresti Recoverin kaltaisia organisaatioita, joissa työntekijät niin selkeällä tavalla auttavat ihmisiä ja yrityksiä jokapäiväisessä elämässään. Asiakkaiden hyvä palvelu viikon jokaisena päivänä, vuoden ympäri, voi toteutua vain suurella sitoutumisella, hyvällä osaamisella ja korkeatasoisella palvelulla. Odotan innolla Recover Nordicin kehittämistä yhdessä työntekijöidemme kanssa, jotta voimme ottaa entistä selkeämmän johtoaseman Pohjoismaissa», Ringqvist totesi lausunnossaan.

Recover Nordicin hallituksen puheenjohtaja Tore Thorstensen kommentoi seuraavasti: «Olemme erittäin iloisia siitä, että Mattias Ringqvist liittyy tiimiimme Recover Nordicin uutena konsernin toimitusjohtajana. Mattiaksella on laaja kokemus menestyvien palveluyritysten johtamisesta ja kehittämisestä Pohjoismaissa, ja minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Mattias on paras valinta tähän tehtävään ja että hän - muun johdon kanssa - nostaa Recover Nordicin uudelle tasolle seuraavassa kasvuvaiheessaan».

Tietoa Recover Nordicista

Recover Nordic on Pohjoismaiden johtava vahinkosaneeraus- ja ympäristöpalvelujen toimija, joka tarjoaa palveluitaan vakuutusyhtiöille, yrityksille ja kuluttajille. Recover Nordic perustettiin kuusi vuotta sitten, jonka jälkeen yhtiö on kolminkertaistanut liikevaihtonsa. Recover on pohjoismainen toimija, jolla on valtakunnallinen kattavuus Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Recoverilla on yli 2 100 työntekijää 104 osastolla eri puolilla Pohjoismaita.

EQT omistaa Recover Nordicin yhdessä yhtiön johdon kanssa. EQT on yksi Euroopan johtavista pääomasijoitusyhtiöistä, jolla on 25 vuoden kokemus yritysostoista ja näiden kehittämisestä edelleen. Yhtiöllä on tällä hetkellä noin 20 aktiivista rahastoa sijoitettuna yhteensä 140 yritykseen ympäri maailmaa. Näissä porfolioyrityksissä on yhteensä yli 158 000 työntekijää.