Recover Nordic Oy

Mitä vastuullisuus on?

Määritelmiä on monia ja kaikki yhtä tärkeitä. Vastuullisuuden tulee näkyä ennen kaikkea arjen tekoina, valintoina ja toimintamalleina. Nostamme muutaman esimerkin miten meillä Recoverilla toteutamme vastuullisuutta yhdessä Arjen Suojelijoidemme kanssa.

Toteutamme kuukausittain henkilöstön pulssikyselyn. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintojen kehittämiseen ja kehittymiseen kommenttien kautta. Täten henkilöstö on vahvasti mukana kun ohjaamme tekemistämme. Meillä jokaisella on vastuu sujuvasta työarjesta ja työhyvinvoinnista.

Olemme yhdessä harjoitelleet tätä toimintamallia parisen vuotta ja saavuttaneet avoimen ja tekemistä muuttavan tavan toimia. Lähtötilanne ei ollut helppo ja olemme tehneet lujasti töitä. ENPS lukeman kehittyminen kertoo, että tämä yhdessä tehty työ on kantanut hedelmää. Myös turvallisuus on meille erittäin tärkeä vastuullisuudesta kertova kokonaisuus. Tavoittelemme arjessa joka päivä sitä, että kukaan ei vahingoitu ja kaikki pääsevät terveinä kotiin. Näitä yhdessä sovittuja malleja ovat mm. jatkuva turvallisuuden havainnoiminen, läheltä piti tilanteiden tarkka käsittely, tiivis yhteistyö työsuojelutoimikunnan kanssa, turvallisuusasioista keskustelu jokaisen johtamistilanteen alussa ja korvaavan työn mahdollistaminen tapaturman sattuessa. Turvallisuuskulttuurimme on ottanut viimeisen vuoden aikana jättiharppauksia. Sen johdosta olemmekin saaneet laskettua tapaturmataajuuttamme merkittävästi. Tavoitteena edelleen pyöreä nolla.