Miten toimia

Recover auttaa kaikissa vahinkosi hoitoon liittyvissä vaiheissa - olet hyvissä käsissä!

Olemme paikalla alle tunnissa – ympäri Suomen.

Kun on sattunut vahinko, Recover auttaa. Meidän tärkein tehtävämme on saada sinut palaamaan mahdollisimman nopeasti takaisin arkeesi tulipalon tai vesivahingon jälkeen. Kohtaamme työssämme monenlaisia koteja ja ihmisiä päivittäin, ja ammattilaisillamme on vankka kokemus erilaisista tilanteista sekä vahingoista. Hoidamme kaiken vahinkokartoituksesta aina vahinkokorjaukseen asti. Korjaamme vahingon kerralla ja pystymme tekemään muita perusparannuksia samalla kertaa. Vahinkoalan ammattilaisemme hoitaa vahingon alusta loppuun, jolloin viesti ei katkea ja tekeminen on nopeaa. Recover on Suomen johtava vahinkokorjauksen täyden palvelun talo.

Mitä tapahtuu vahinkokartoituksen jälkeen?

On tärkeä aloittaa vahingonkorjaus heti, jotta vahinko ei laajentuisi tai aiheuttaisi lisävaurioita. Saat itse päättää, kenet valitset vahingonkorjauksiin. Recover on vakuutusyhtiösi virallinen kumppani, joka hoitaa samalla myös tarvittavat perusparannukset toiveidesi mukaan.

Toimi näin:

1. Valitse vahingonkorjaajaksi Recover ja allekirjoita tilaussopimus.

2. Sovi vakuutusyhtiön kanssa, että Recover tulee hoitamaan vahinkosi kokonaisuudessaan.

3. Sovi samalla kanssamme mahdollisista lisätöistä ja muista korjauksista, sillä saat ne meiltä kätevästi ja edullisesti samalla kertaa. Saat meiltä halutessasi kustannusarvion tai tarjouksen kohteelle.

4. Me varmistamme sinulle paluun normaaliin arkeen nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti.

Toimimme yhteensä 23 eri paikkakunnalla Suomessa. Voit olla meihin yhteydessä suoraan soittamalla asiakaspalveluumme 010 217 5100 tai 24/7 päivystysnumeroomme 010 217 5000. Yhteydenottolomakkeen löydät tämän sivun alalaidasta.

Recover Nordic Oy