12.4.2019

Recover Nordic Group ostaa L&T Korjausrakentaminen Oy:n – nousee toimialan suurimmaksi Suomessa

Recover Nordic Group on 12.4. päässyt sopimukseen hankkiakseen Lassila & Tikanoja -konserniin kuuluvan L&T Korjausrakentaminen Oy:n. Yritysoston myötä Recover Nordicista tulee Suomen suurin vahinkosaneeraukseen ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys.

Yrityskaupan myötä Recover Nordicin asema vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisen alan toimijana Suomessa vahvistuu, asiakaspohja kasvaa ja toiminta laajenee muutosrakentamiseen ja tilasuunnitteluun.

– Uskomme että hankittavan yhtiön toiminnot sopivat strategiansa puolesta täydellisesti yhteen omien Suomen toimintomme kanssa. Odotamme innolla yhteistyötä yhtiön johdon kanssa yhteisten toimintojemme kehittämiseksi. Meistä tulee markkinajohtaja ja kehitämme edelleen palveluitamme täysin uudelle tasolle, kertoo Recover Nordic Groupin konsernijohtaja Bjørn Herlofsen.

L&T Korjausrakentaminen Oy:n ja Suomen Recover Nordicin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 oli noin 45 miljoonaa euroa, ja yhdessä ne työllistävät lähes 350 henkilöä.

Yritysoston myötä Recover Nordic voi palvella asiakkaita koko Suomessa, ja tarjota palveluitaan huomattavasti suuremman henkilöstön voimin. Recover Nordicilla on yritysoston jälkeen puitesopimukset kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.

– Korjausrakentaminen on jatkuvasti kasvava ala, ja on vahinkosaneerauksen lisäksi meidän ydinosaamistamme. Tämän yritysoston avulla saamme lisää resursseja ja osaamista, ja voimme kehittää toimintaamme edelleen. Yhtiöiden toiminnot täydentävät maantieteellisesti toisiaan sekä osaamisen että palvelutarjonnan osalta, kertoo Recover Nordic Suomen maajohtaja Susanne Hellstrand.

Sopimus allekirjoitettiin 12. huhtikuuta 2019 ja kauppa saatetaan päätökseen 30. huhtikuuta 2019. Yhtiö jatkaa toimintojaan Recover Nordic Korjausrakentaminen Oy -nimellä ja nykyisellä Y-tunnuksella.

Lisätietoja antavat:

Susanne Hellstrand, toimitusjohtaja
Recover Nordic Oy
+358 40 551 1978
susanne.hellstrand@recovernordic.fi

Bjørn Herlofsen, konsernijohtaja
Recover Nordic Group
+47 400 10 900
bh@recover.no

Finn Øistein Nordam, talousjohtaja
Recover Nordic Group
+47 98 28 93 82
fon@recover.no

Janne Vanhanen, toimitusjohtaja
L&T Korjausrakentaminen Oy
+358 50 385 0986

Recover Nordic Group on Pohjoismaiden johtava vahinkosaneeraus- ja ympäristöpalvelujen toimija, joka tarjoaa palveluitaan kattavasti Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa. Recover Nordic toimii suhdanteista riippumattomalla toimialalla, jolle on ominaista ei-harkinnanvaraiset ostot sekä pitkäaikaiset puitesopimukset useimpien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa Pohjoismaissa. Konsernilla on myös vahva asema nopeasti kasvavien ympäristöpalvelujen alalla. Vuonna 2013 Recover Nordic Groupista tuli itsenäinen konserni ja sen liikevaihto kasvoi vuonna 2018 yli 270 miljoonaan euroon. Konsernissa on 1 700 työntekijää noin 85 toimipisteessä.