Ilmoituksen antaminen epäillyistä väärinkäytöksistä

Whistleblowing

Ilmoitusten antaminen eli whistleblowing antaa mahdollisuuden ilmoittaa epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka ovat ristiriidassa arvojemme ja käytäntöjemme kanssa.

Yrityksemme pyrkii ylläpitämään avointa liiketoimintaympäristöä ja korkeaa liiketoiminnan etiikkaa. Arvostamme turvallisuutta ja kunnioitusta kaikille, joihin liiketoimintamme vaikuttaa. Sinulla on tärkeä rooli menestyksessämme.

Ilmoitusten antaminen antaa mahdollisuuden ilmoittaa epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka ovat ristiriidassa arvojemme ja käytäntöjemme kanssa. Ilmoituspalvelumme on ennakkovaroitusjärjestelmä riskien vähentämiseksi. Se on tärkeä väline korkeiden eettisten normien edistämisessä ja asiakkaiden ja kansalaisten luottamuksen ylläpitämisessä meihin.

Suosittelemme pääsääntöisesti ottamaan yhteyttä organisaatiomme johtajaan. Jos sinusta tuntuu, että et voi olla avoin tietojesi kanssa, tarjoamme mahdollisuuden ilmoittaa huolestasi nimettömästi.

Ilmoituksia voidaan käyttää ilmoittamaan huolesta jostakin, joka ei ole arvojemme ja eettisten sääntöjemme mukaista ja joka voi vakavasti vaikuttaa organisaatioomme tai henkilön elämään tai terveyteen.

Sinun ei tarvitse todistaa epäilyjäsi, mutta kaikki ilmoitukset on tehtävä hyvässä uskossa.

Kaikkia viestejä käsitellään luottamuksellisesti.

Ilmoita täältä