• Asiakaspalautteet

Palautteita kartoituksista

"Kartoittaja oli erittäin pätevä ja ammattitaitoinen ja todella ystävällinen asiakaspalvelija, joten täysi kymppi hänelle kaikesta."

"Ihanan nopeaa palvelua ja mukavaa, että soitettiin vielä jälkikäteen ja varmistettiin että kaikki on kunnossa. Hyvin selitettiin myös tarvittavien palveluiden käyttö."

"Hei, teillä on asiantunteva ja ystävällinen palvelu😊. Lämpimät kiitokset kartoittajalle 🤗Mukavaa syksynjatkoa teidän koko poppoolle🍁🌞"

"Kartoittaja oli erittäin pätevä ja tarkka toiminnoissaan. Luotto häneen ammattitaitonsa on kiitettävä. Suuri kiitos hänelle muista vesivahinkoon liittyvistä neuvoista."

Asiakkaiden merkitys Recoverille

Recover on korjausrakentamiseen ja saneeraamiseen erikoistunut yritys. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme mahdollisimman mutkattoman paluun terveeseen kotiin ja normaaliin arkeen. Tavoitteemme on, että projekti olisi mahdollisimman helppo asiakkaamme näkökulmasta. Oli kyse sitten vesivahingosta, palon aiheuttamasta tuhosta tai muusta asunnon laajamittaisesta vahingosta, Arjen Sankarimme ottavat työn hoidettavaksi tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, heitä kuunnellen ja heidät kohdaten. Keräämämme asiakaspalaute auttaa meitä varmistamaan, että onnistuimme työssämme. Päivitämme tänne saamiamme palautteita myös teidän luettavaksi.

Asiakkaiden kertomaa

"Ammattilaiset asialla, työn laatu moitteetonta. Asiointi mutkatonta sekä työnjohdon että tekijöiden osalta. Työt tehdään aikataulussa. Kohde suojataan huolella ja pidetään hyvää huolta siisteydestä."


"Minulle oli helppoa ja tärkeää, että joku otti ikään kuin kokonaisvastuun remontista ts. minun itse ei tarvinnut etsiä putkimiestä, sähkömiestä jne vaan työnjohtaja Recoverila hoiti kaiken. Olisin ollut sormi suussa jos minun olisi pitänyt hoitaa yhteydet ja etsiä ammattilaisia."


"Ammattimaisesti toimittu! Erityiskiitos erittäin miellyttäville tekijöille.
Noin juuri mielestämme tulee toimia, asiakkaan kanssa, työnjälki, yhteydenpito ym."


Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Arjen Sankareistamme ja heidän töistään saatuja palautteita voi lukea lisää täältä.