• KORJAUS- JA MUUTOSRAKENTAMINEN

RECOVER ON KORJAUSRAKENTAMISEN JA MUUTOSRAKENTAMISEN AMMATTILAINEN

Korjaus- ja muutosrakentamispalvelumme kattaa kaiken pienistä kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjaus- ja tasonnostoprojekteihin


Recover tarjoaa vahinkosaneerauksen lisäksi korjaus- ja muutosrakentamisen palveluita. Palvelemme myös laajasti kiinteistön ja piha-alueiden rakenteiden korjaamiseen, remontointiin tai ylläpitoon liittyvissä asioissa. Korjausrakentamispalvelumme kattaa kaiken pienistä kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjaus- ja tasonnostoprojekteihin.

Suunnittelemme projektit alusta loppuun – kustannustehokkaasti. Tämä tarkoittaa mm. materiaalien huolellista valitsemista. Kun suunnittelu on tehty hyvin, on myös toteutus helppo toteuttaa. Tällöin vältytään yllätyksiltä ja pysytään aikataulussa ja budjetissa. Työturvallisuus on meille ykkösasia. Teemme jatkuvasti työtä ennakoivaan työturvallisuuteen liittyen. Pidämme erityistä huolta laitteiden ja välineiden kunnosta sekä suojavarusteiden laadusta ja panostamme henkilökuntamme perehdyttämiseen ja koulutukseen. Lisäksi kohteissamme jätteet lajitellaan syntypaikalla ja toimitetaan kierrätykseen.