• KORJAUSRAKENTAMINEN

KORJAUSRAKENTAMINEN

Recover tarjoaa vahinkosaneerausta, korjausrakentamisen palveluita, sekä tilamuutosten suunnittelua ja toteutusta. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme tilat ovat toimivia turvallisia ja että olosuhteet pysyvät kunnossa kaikissa tilanteissa.

Vahingon sattuessa tärkeintä on nopea toiminta lisävahinkojen estämiseksi. Vahinkopäivystyksemme on valmiudessa ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa.

Muutosrakentaminen ja tilasuunnittelu taas tuottavat tilojen muutoksiin liittyvää suunnittelu- ja toteutuspalvelua erilaisten liikekiinteistöjen ja toimistojen omistajille sekä käyttäjille.

Palvelemme myös laajasti kiinteistön ja piha-alueiden rakenteiden korjaamiseen, remontointiin tai ylläpitoon liittyvissä asioissa.

OSAAMISEMME

OSAAMISEMME

TAPAMME TOIMIA

TAPAMME TOIMIA

1. Suunnittelu takaa onnistumisen
Suunnittelemme projektit alusta loppuun – kustannustehokkaasti. Tämä tarkoittaa mm. materiaalien huolellista valitsemista.

2. Toteutamme yhteistyössä
Kun suunnittelu on tehty hyvin, on myös toteutus helppo toteuttaa yhteistyössä. Tällöin oikea käsi tietää, mitä vasen käsi tekee.

3. Toimimme vastuullisesti
Työturvallisuus on meille ykkösasia. Teemme jatkuvasti työtä ennakoivaan työturvallisuuteen liittyen. Pidämme erityistä huolta laitteiden ja välineiden kunnosta sekä suojavarusteiden laadusta ja panostamme henkilökuntamme perehdyttämiseen ja koulutukseen. Lisäksi kohteissamme jätteet lajitellaan syntypaikalla ja toimitetaan kierrätykseen.

Ammattitaitoista työtä

Ammattitaitoista työtä

PITKÄ KOKEMUS VAHINKOSANEERAUKSESTA JA KORJAUSRAKENTAMISESTA

Olemme ylpeitä meillä työskentelevistä osaavista vahinkosaneeraajista ja rakentamisen ammattilaisista. Heillä on laajaa osaamista moneen tarpeeseen.

Ammattilaisemme näkevät sekä yrityksen toimitilojen että kotien mahdollisuudet ja auttavat valitsemaan toimivimmat ratkaisut niin vahingon korjaamisessa kuin muutosrakentamisessa. Tarjoamme osaamistamme toimitilojen tai kodin muutostöissä, sekä tilamuutosten suunnittelua ja toteutusta.

Mahdollisuudet

Mahdollisuudet

Näemme myös mahdollisuudet vahingon sattuessa

On ikävää, kun vesiputki hajoaa, astianpesukoneesta vuotaa vettä tai kun sähkölaitteeseen tulleen vian takia aiheutuu palovahinko ja asunto menee siihen kuntoon, että siellä ei voi asua. Kotivakuutus kattaa onneksi usein vahingon korjaamisesta aiheutuvat kulut.

Vahingon korjauksen lisäksi voimme asiakkaan näin halutessa tehdä samalla myös muutoksia asunnossa. Esimerkiksi lattiamateriaali voidaan vaihtaa laminaatista parketiksi, siirtää seinää lisätilan luomiseksi tai kylpyhuone voidaan remontoida kokonaisvaltaisesti.

Asiakaspalvelu
Soita meille Soita meille

TEEMME YHTEISTYÖTÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA

Recover Nordic on vakuutusyhtiöiden valitsema luotettava vahinkosaneerauksien kumppani. Ota yhteyttä meihin, autamme sinua eteenpäin vahinkoasiassa.