• PALOVAHINGOT

PALOVAHINGOT

Tulipalo voi syttyä monin eri tavoin ja aiheuttaa mittavaa vahinkoa. Tulen aiheuttamien vahinkojen lisäksi suurimmat vahingot tulipalon jälkeen ovat vesi-, savu- ja nokivahingot. Sammutustöiden seurauksena palovahingosta seuraa usein vesivahinko. Usein paljon on kuitenkin tehtävissä. Kokeneet vahinkosaneerauksen ammattilaisemme auttavat selvittämään vahinkojen laajuuden ja tekevät ehdotuksen tarvittavista korjaustöistä.

Osaamisemme

Osaamisemme

Pitkä kokemus palovahingoista

Palovahingon korjaamisessa on tärkeää, että käytetään oikeanlaisia työskentelytapoja, välineitä ja kemikaaleja, jotta ei tehdä lisää vahinkoa.

Palovahingon jälkeen asunto saattaa näyttää pahalle esim. nokivahinkojen takia, mutta useimmissa tapauksissa se saadaan palautettua vahinkoa edeltävään kuntoon. Mikäli tarvitaan muita korjaustoimenpiteitä erikoispesun, puhdistuksen ja hajunpoiston lisäksi, meillä työskentelee rakennusalan ammattilaisia, jotka voivat asiakkaan toiveiden mukaan korjata ja maalata asunnossa.

Asiakaspalvelu
Soita meille Soita meille

Tuotteemme

Tuotteemme

TAKAISIN ARKEEN – NIIN PIAN KUIN MAHDOLLISTA

Recover Nordic on pohjoismaiden johtava vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Suomessa tarjoamme laadukkaita palveluitamme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Laadukkaan toimintamme ansiosta toimimme johtavien vakuutusyhtiöiden kumppanina ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme heidän kanssaan.

Autamme asiakkaitamme vesi-, palo- kuin muidenkin vahinkojen sattuessa. Korjausrakentamispalvelumme kattaa kaiken pienistä kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjaus- ja tasonnostoprojekteihin.

Mahdollisuudet

Mahdollisuudet

NÄEMME MYÖS MAHDOLLISUUDET VAHINGON SATTUESSA

On ikävää, kun palovahingon takia asunto menee siihen kuntoon, että siellä ei voi asua. Kotivakuutus kattaa onneksi usein vahingon korjaamisesta aiheutuvat kulut.

Palovahingon korjauksen lisäksi voimme asiakkaan näin halutessa tehdä samalla myös muutoksia asunnossa. Esimerkiksi lattiamateriaali voidaan vaihtaa laminaatista parketiksi, siirtää seinää lisätilan luomiseksi tai kylpyhuone voidaan remontoida kokonaisvaltaisesti.

Asiakaspalvelu
Soita meille Soita meille

TEEMME YHTEISTYÖTÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA

Recover Nordic on vakuutusyhtiöiden valitsema luotettava vahinkosaneerauksien kumppani. Ota yhteyttä meihin, autamme sinua eteenpäin vahinkoasiassa.