Joulukuu 2022

Joulukuu 2022

"Purkutoimenpiteet tehnyt työntekijä toimi ripeästi, siististi ja käytös oli moitteeton. Pelkkää hyvää sanottavaa myös kuivauksen käynnistäneestä työntekijästä. Hienoa toimintaa!"


Hyvinkää

Joulukuu 2022

"Hyvin hoiti työnsä! vahinkotarkastaja soittikin asioista paikanpäältä ja jäi hyvä kuva tehdystä työstä. Kiitos."


Joensuu

Joulukuu 2022

"Tarkastaja oli asiallinen, työhön ja asiakkaan huoleen paneutuva. KIITOS."


Oulu

Joulukuu 2022

"Hyvin palveleva ammattilainen, kiitos!"


Seinäjoki

Joulukuu 2022

"Vahinkokartoittaja osasi jo puhelimessa antaa neuvoja ja sunnuntaina tuli paikalle todella nopeasti! Ehdottomasti suosittelen, jos palvelu on näin nopeaa ja tehdään asiakkaalle näin helpoksi."


Kouvola

Marraskuu 2022

Marraskuu 2022

"Asiat sujui ensimmäisestä kartoituksesta alkaen tosi ripeästi. Asia oli minulle paljon muuta kuin talodellinen menetys. Vahinkotarkastaja Suorsa oli tehtäviensä tasalla. Samoin loppukorjaukset sujui suunnitellusti, josta kiitos."

Kuopio

Marraskuu 2022

"Asiakaslähtöisyys suorastaan yllätti (tekijät kysyivät joka käänteessä mikä meille sopii parhaiten, mitä me toivomme ja haluamme). Tekijät olivat aina saatavissa puhelimitse kiinni ja koko ajan hyvällä moodilla liikkeellä!"

Jyväskylä

Marraskuu 2022

"Työnjälki oli erinomaista. Ammattilaiset töissä, ehdottivat myös itse aktiivisesti tapoja ja ratkaisuja rakentamiseen ja tulevien vahinkojen estämiseksi. Rakennusmiehet tekivät tarkkaa ja hyvää työtä, kuin olisivat tehneet itselleen. Kaikesta pystyttiin keskustelemaan ja meidän kantamme ymmärrettiin ja otettiin erinomaisesti huomioon."

PKS

Lokakuu 2022

Lokakuu 2022

"Tosi fiksu ja ammattitaitoinen kartoittaja. Loistava palvelu👍"


Oulu

Lokakuu 2022

"Kartoittaja oli erittäin pätevä ja ammattitaitoinen ja todella ystävällinen asiakaspalvelija, joten täysi kymppi hänelle kaikesta."


Espoo

Lokakuu 2022

"Ihanan nopeaa palvelua ja mukavaa, että soitettiin vielä jälkikäteen ja varmistettiin että kaikki on kunnossa. Hyvin selitettiin myös tarvittavien palveluiden käyttö."

Tampere

Lokakuu 2022

"Teidän kartoittaja Joensuun toimipisteellä on ihan huipputyyppi. Hän osasi kertoa meille tämän kuvion paremmin kuin vakuutusyhtiön edustaja. Samoin hän rauhallisella keskustelulla osa rauhoittaa myös meidän koko perhettä. Mies paikallaan. Toivottavasti saamme teidät myös saneeramaan kohteen purkutöiden lisäksi."

Joensuu

ISÄNNÖITSIJÄTOIMISTO

Säännölliset kuntokartoitukset estävät vahingot märkätiloissa

ISÄNNÖITSIJÄTOIMISTO

Suunnitelmallisuus on tärkeä osa taloyhtiön huolenpitoa. Kuntokartoituksesta selviää, tarvitaanko taloyhtiössä mahdollisesti laajempia korjauksia vai selvitäänkö pienemmillä.

ISÄNNÖITSIJÄTOIMISTO

Ajoissa havaittu vaurio tuo merkittäviä säästöjä. Kerrostaloissa vesi saattaa kulkeutua useaan huoneistoon, jolloin korjauskustannukset kipuavat useisiin kymmeniin tuhansiin

Asiakapalaute

Vanhasta uutta

Asiakapalaute

Ostaessaan ensiasuntoa, nuoripari päätti ensi töikseen suunnitella kylpyhuoneeseen täyden remontin. Kylpyhuone ei vastannut heidän tarpeitaan. Seinälaatoitus sekä lattiamateriaalit näyttivät huonokuntoisilta ja vanhoilta. Vanhan kylpyhuoneen värimaailmakaan ei miellyttänyt uusia omistajia.

Asiakapalaute

Kaikki vanhat pinnat poistettiin ja kylpyhuonetta päätettiin samalla myös suurentaa ottamalla viereisestä käytävätilasta 50 cm lisätilaa kylpyhuoneeseen.

Asiakapalaute

Uuteen kylpyhuoneeseen asennettiin lattialämmitys, uusittiin laatoitus ja tilan valaistus vaihdettiin spottivaloihin. Tämän lisäksi ikkuna vaihdettiin ja kylpyhuonekalusteet sekä wc-istuin vaihdettiin uusiin. Käytävästä otettu lisätila mahdollisti myös sen, että tähän suhteellisen pieneen kylpyhuoneeseen pystyttiin asentamaan pesukone, mikä oli nuorenparin erikoistoive.

Esimerkkiprojekti

Vesivahingon jälkeen uusi keittiö

Esimerkkiprojekti

Ei ole aina helppoa huomata pientä vesivuotoa putkesta, joka on keittiökalusteen sisäpuolella. Joskus vesi pakenee laminaatin tai laatoituksen alle ja saattaa kestää pitkään, ennen kuin vahinko edes huomataan. Tässä tapauksessa pieni vuoto putken liitoskohdassa vuosi arviolta kaksi viikkoa laatoituksen alla. Vahinko huomattiin, kun keittiön kaappien alla olevat listat alkoivat turvota. Koko keittiön lattiapinta-alasta mitattiin korkeita kosteusarvoja, joten lattialaatoitus piti purkaa. Samassa yhteydessä asunnon omistaja päätti, että haluaa remontoida koko keittiön.

Esimerkkiprojekti

Laatoituksen ja keittiökalusteiden purkamisen jälkeen asennettiin kuivaus, jotta saatiin alla oleva betonipinta jälleen kuivaksi. Tämä kesti noin kolme viikkoa. Kuivauksen päätyttyä remontoitiin keittiö kokonaan, asennettiin spottivalot kattoon, laatat keittiön välitilaan sekä uudet keittiökalusteet.