• SISÄILMAONGELMAT

SISÄILMAONGELMAT

Sisäilmaongelmat ja hajuhaitat asunnoissa ovat varsin yleisiä. Recover voi auttaa tekemällä hajuhaittatutkimuksen asunnossasi. Käytettyjä menetelmiä viemärivahingoissa, homevaurioissa ja hajuhaitoissa ovat desinfiointi, hajunpoisto ja -muokkaus, otsonointi sekä ionisointi. Asiantuntijamme tutkii tilanteen ja suosittelee sopivaa desinfiointitapaa tai korjausmenetelmää.

Tietoa

Tietoa

Kokemusta sisäilmaongelmista ja ympäristövahingoista

Laajan kokemuksemme avulla olemme keränneet paljon tietoa eri tekijöistä, jotka aiheuttavat haittaa ympäristölle. Hoidamme asbestinäytteiden ottamisen ja muiden haittojen toteamisen (home, sienikasvusto, radonkaasu ja huono ilmanvaihto).

Vaikka vakuutus ei kattaisi kaikkia tämän tyyppisiä vahinkoja, Recover voi auttaa vahingon/ongelman selvittämisessä ja antaa ehdotuksen sen korjaamisesta.

Osaamisemme

Osaamisemme

TAKAISIN ARKEEN – NIIN PIAN KUIN MAHDOLLISTA

Recover Nordic on pohjoismaiden johtava vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Suomessa tarjoamme laadukkaita palveluitamme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Laadukkaan toimintamme ansiosta toimimme johtavien vakuutusyhtiöiden kumppanina ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme heidän kanssaan.

Autamme asiakkaitamme vesi-, palo- kuin muidenkin vahinkojen sattuessa. Korjausrakentamispalvelumme kattaa kaiken pienistä kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjaus- ja tasonnostoprojekteihin.

Mahdollisuudet

Mahdollisuudet

NÄEMME MYÖS MAHDOLLISUUDET VAHINGON SATTUESSA

Mikäli esim. homevaurion yhteydessä täytyy purkaa kattoa, seiniä tai lattiaa, on samassa yhteydessä mahdollisuus myös tehdä muutostöitä. Vakuutusyhtiö korvaa yleensä kustannukset vahingon korjaamisen osalta. Asiakas voi tehdä sopimuksen kanssamme muutostöistä vahingon yhteydessä. Tämä on kustannustehokasta, jos haluaa samalla uutta ilmettä asuntoon.

Recoverin rakennusalan ammattilaiset auttavat mielellään ehdottamalla uusia vaihtoehtoja esim. kotisi pintamateriaaleihin. Laminaatti voidaan vaihtaa parketiksi, seinää voidaan siirtää lisätilan luomiseksi tai kylpyhuoneen laatoitus voidaan uusia kokonaan.

Asiakaspalvelu
Soita meille Soita meille

TEEMME YHTEISTYÖTÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA

Recover Nordic on vakuutusyhtiöiden valitsema luotettava vahinkosaneerauksien kumppani. Ota yhteyttä meihin, autamme sinua eteenpäin vahinkoasiassa.