• Tietoa meistä

RECOVER NORDIC ON POHJOISMAINEN JOHTAVA VAHINKOSANEERAUKSIEN JA KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAINEN

Recoverin tehtävä on turvata asiakkaamme mahdollisimman nopea paluu normaaliin elämään.

Recover Nordic on pohjoismaiden johtava vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Suomessa tarjoamme laadukkaita palveluitamme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Autamme asiakkaitamme vesi-, palo- kuin muidenkin vahinkojen sattuessa. Korjausrakentamispalvelumme kattaa kaiken pienistä kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjaus- ja tasonnostoprojekteihin. Olemme valtakunnallinen toimija yli 30 toimipisteen ja yli 300 henkilön voimin. Olemme aidosti paikallinen yritys johon voi luottaa, mutta jolla on valtakunnallinen verkosto käytettävissä.

Olemme Isännöintiliiton yhteistyökumppani ja kuulumme JVT- ja kuivausliikkeiden liittoon. Olemme vakuutusyhtiöiden valitsema luotettava vahinkosaneerauskumppani, sekä vahinkoalan auktorisointiryhmän auktorisoitu vahinkoalan urakoitsija.

Laajaan palvelutarjontaamme kuuluu:

Laajaan palvelutarjontaamme kuuluu:

Recoverin tarina alkoi vuonna 2013 kun Agilitas Private Equity osti ISS Skadeservicen, joka oli ISS:n vahinkosaneerausyritys Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Liiketoiminnat yhdistettiin ja siitä muodostui Recover Group.

Vuosina 2013 ja 2014 Recover keskittyi irroittautumiseen ISS:stä ja konsernin johtoryhmän muodostamiseen. Loppuvuonna 2014 ja 2015 Recover osti ja integroi viisi yritystä, jolloin Recoverista tuli täysin pohjoismainen toimija ja Pohjoismaiden markkinajohtaja vahinkojen torjunnassa ja -saneerauksessa. Se oli myös askel eteenpäin Recoverin ympäristöpalveluille.

Vuonna 2016 johtoryhmää vahvistettiin edelleen uusilla Norjan ja Suomen maajohtajilla. Recoverin kuudes yritysosto saatiin päätökseen tammikuussa 2017. Kauppa laajensi Ruotsin maantieteellistä kattavuutta. Sen jälkeen lähtien Recover Group on kasvanut kaikissa maissa sekä lisäostoilla että orgaanisella kasvulla. Suomessa Recover Nordiciin on fuusioitu WD-Kuivaus Oy ja L&T Korjausrakentaminen Oy.

Joulukuusta 2019 lähtien pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö EQT on ollut Recover Nordicin omistaja yhdessä yhtiön johdon kanssa. EQT on yksi Euroopan johtavista pääomasijoitusyhtiöistä, jolla on 25 vuoden kokemus yritysostoista ja näiden kehittämisestä edelleen. Yhtiöllä on tällä hetkellä noin 20 aktiivista rahastoa sijoitettuna yhteensä 140 yritykseen ympäri maailmaa. Näissä porfolioyrityksissä on yhteensä yli 158 000 työntekijää.

17.8.2020 Mattias Ringqvist nimitettiin Recover Nordic -konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi. Tämän jälkeen konsernin johtoryhmä on uudistunut Elisabeth Christiansen Lund:n siirtyessä Norjan talousjohtajan roolista konsernin talousjohtajaksi ja teknologiajohtaja Christian Rothin aloittaessa 2021 alussa. EQT omistuksen aikana yritysostot ovat jatkuneet pohjoismaissa Byggmester Kompaniet AS:n, Mellansvensk Industrisanering AB:n ja TT-Teknikk AS:n ostojen kautta.

Olemme tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani Olemme tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani
Kuulumme Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:hyn Kuulumme Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:hyn
Olemme Vahinkoalan auktorisointiryhmän (VAR) auktorisoitu vahinkoalan urakoitsija Olemme Vahinkoalan auktorisointiryhmän (VAR) auktorisoitu vahinkoalan urakoitsija
Käytämme in4mo-järjestelmää Käytämme in4mo-järjestelmää
Käytämme Meps-laskentajärjestelmää
Koulutamme ammattitaitoista henkilöstöämme sisäisesti sekä hyödyntämällä alan koulutustarjontaa Koulutamme ammattitaitoista henkilöstöämme sisäisesti sekä hyödyntämällä alan koulutustarjontaa