Tervetuloa tutustumaan palvelutarjontaamme.
Oheisista esitteistä löydät tarkemmin tietoa Recoverin
osaamisesta, toiminnasta ja palveluista.

Vesivahinkoprosessi

Vesivahinkopaivystys

Kosteusmittauksen ammattilaiset

Recover - Paluu sujuvaan arkeen

ASIAKASPALVELU Recover 010 217 5100
24/7 Päivystys 010 217 5000
Esite

Esite

Vesivahinkoprosessi

Vesivahinko on aina ikävä juttu. Sen syy ja seuraukset kannattaa selvittää ja korjata viipymättä. Sinulle vesivahinko on toivottavasti ainutkertainen, mutta me olemme korjanneet tuhansia vesivahinkoja. Haluamme auttaa myös sinua.

Katso esitteemme täältä: Vesivahinkoprosessi

Vesivahinkoprosessi
Esite

Esite

Vahinkopäivystys Uusimaa

Recoverin vahinkopäivystys toimii 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Pääsemme nopeasti apuun Uudenmaan alueella, kun on tapahtunut vesivahinko, palovahinko, myrskyturma tai hajuvahinko joka vaatii nopeita toimenpiteitä lisävahinkojen estämiseksi.

Katso esitteemme täältä: Vesivahinkopaivystys

Esite

Esite

Kosteusmittaus

Kosteuskartoituksella selvitetään kohteen kosteusarvo ja pintarakenteiden kunto. Kartoituksen kohteena ovat yleensä vesipisteet, kylpyhuone, sauna tai jokin muu kostea- tai märkätila. Kosteuskartoituksella voit varmistaa myytävän kohteen hyvän kunnon ja onnistua näin nopeuttamaan asunnon myyntiä.

Katso esitteemme täältä: Kosteusmittauksen ammattilaiset

Esite

Esite

Paluu sujuvaan arkeen - niin nopeasti kuin mahdollista

Recover Nordic on pohjoismainen johtava vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Tarjoamme laadukkaita palveluitamme yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme heidän kanssaan. Toimimme myös johtavien vakuutusyhtiöiden kumppanina. Lisäksi olemme JVT- ja Kuivausliikkeiden liiton jäsen (JVT= jälkivahinkojen torjunta).

Katso yleisesitteemme täältä: Recover - Paluu sujuvaan arkeen