Recover Nordic Oy tietosuojaseloste

Recover Nordic Oy on osa Recover Groupia. Tässä tietosuojaselosteessa selitetään, miten organisaatiomme käyttää sinulta keräämiämme henkilötietoja, kun käytät verkkosivustoamme.

Aiheet:

  • Mitä tietoja keräämme?
  • Miten keräämme tietojasi?
  • Miten käytämme tietojasi?
  • Miten säilytämme tietojasi?
  • Markkinointi
  • Mitkä ovat tietosuojaoikeudet?
  • Muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt
  • Muutokset tietosuojakäytäntöömme
  • Näin otat meihin yhteyttä
  • Yhteyden ottaminen asianmukaisiin viranomaisiin

Mitä tietoja keräämme?

Recover kerää seuraavat tiedot:

  • Anonyymit käyttäjäsivuston vuorovaikutukset.
  • Anonyymit käyttäjätiedot ja kiinnostus.
  • Henkilötiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelin, osoite jne.).
  • Tiedot, jotka annat osallistuessasi mihin tahansa tapahtumaamme tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Tietoja siitä, milloin ja miten käytät palveluitasi.
  • Tietoja tilauksistasi ja laskutustietojasi.

Miten keräämme tietojasi?

Annat suoraan Recoverille suurimman osan keräämistämme tiedoista.

Keräämme tietoja ja käsittelemme tietoja, kun:

  • Käytät tai tarkastelet verkkosivustoamme selaimesi evästeiden kautta.
  • Lähetät lomakkeen.
  • Ostat tuotteen.
  • Otat yhteyttä asiakaspalveluun.
  • Avoimen työn hakeminen

Recover voi myös vastaanottaa tietojasi epäsuorasti seuraavista lähteistä:

  • Vakuutusyhtiön edustajat

Miten käytämme tietojasi?

Recover kerää tietojasi, jotta voimme:

  • Tunnistaa sinut asiakkaaksemme, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.
  • Prosessoida ostot ja lähetykset

Oikeusperusta: sopimuksen toteutus.

  • Lähetämme sinulle erikoistarjouksia muista tuotteista ja palveluista, joita luulemme sinun kiinnostavan. Teemme tämän analysoimalla ja segmentoimalla tietosi.
  • Kutsumalla sinut tapahtumiin.
  • Parannamme palveluitamme.
  • Parannamme verkkosivustokokemusta.
  • Vastaamme kysymyksiisi puhelimitse tai asiakaspalvelulla.
  • Teemme asiakaskyselyjä.

Laillinen perusta: oikeutettu etu ja suostumus.

Jos suostut, Recover jakaa tietosi kumppaniyrityksiemme kanssa, jotta ne voivat tarjota sinulle tuotteitaan ja palveluitaan.

Kun Recover käsittelee tilauksesi, se voi lähettää tietosi luottotietovirastoille ja käyttää niistä saatuja tietoja vilpillisten ostojen estämiseksi.

Miten säilytämme henkilötietojasi?

Recover säilyttää henkilötietosi turvallisesti datapalvelimella, digitaalisissa ja manuaalisissa rekistereissä. Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos se on lakisääteinen velvoite tai asiakkaana sinulle antamiemme sitoumusten täyttäminen tai sitominen. Henkilötietojasi ei siirretä tai myydä kolmansille osapuolille mainostarkoituksiin. Henkilötietojasi voidaan kuitenkin luovuttaa kolmansille osapuolille, jos se on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi sinulle, esimerkiksi alihankkijoille tilatun palvelun suorittamiseksi tai tarjouksia varten.

Recover ryhtyy lain edellyttämiin teknisiin ja organisaatiollisiin turvatoimiin varmistaakseen, että henkilötietojasi ei tutkita, katoa tai tuhota, tai että luvattomat osapuolet pääsevät siihen käsiksi.

Recover ei säilytä henkilötietojasi pidemmälle kuin on tarpeen edellä mainittujen tarkoitusten täyttämiseksi tai niin kauan kuin laki edellyttää henkilötietosi, esimerkiksi kirjanpitolain, tallentamista. Tämän jälkeen tietosi poistetaan.

Recover säilyttää tietojasi:

  • Anonyymi käyttäjäsivustojen vuorovaikutus ja demografiset kiinnostuksen kohteet 2 vuoden ajan. Kun tämä aika on päättynyt, poistamme tietosi manuaalisesti.
  • Henkilötiedot 2 vuoden ajalta. Kun tämä aika on päättynyt, poistamme tietosi manuaalisesti.
  • Tiedot, jotka annat, kun osallistut tapahtumiimme tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme 2 vuoden ajan. Kun tämä aika on päättynyt, poistamme tietosi manuaalisesti.
  • Tiedot siitä, milloin ja miten käytät palveluitasi, tilauksiasi ja laskutustietojasi 2 vuoden ajalta. Kun tämä aika on päättynyt, poistamme tietosi manuaalisesti.

Markkinointi

Recover voi lähettää sinulle tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joista luulemme sinun pitävän, sekä kumppaniyrityksiemme tuotteista ja palveluista.

Jos olet suostunut vastaanottamaan markkinointia, voit aina kieltäytyä siitä myöhemmin.

Sinulla on oikeus milloin tahansa estää Recoveria ottamasta sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksiin tai antamasta tietojasi muille Recover Groupin jäsenille.

Jos et enää halua, että sinuun otetaan yhteyttä markkinointitarkoituksiin, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: vahinko@recover.fi

Mitkä ovat tietosuojaoikeudet?

Recover haluaa varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Oikeus saada pääsy - Sinulla on oikeus pyytää takaisin kopioita henkilötietojesi tiedoista, niiden käsittelyn tarkoituksesta ja tiedoista, mistä tiedot on saatu. Pyyntösi on maksuton.

Oikeus oikaisuvaatimukseen - Sinulla on oikeus pyytää, että palautat kaikki tiedot, joita pidät virheellisinä. Sinulla on myös oikeus pyytää takaisin palauttamista täydentääksesi tietoja, jotka ovat mielestäsi puutteellisia.

Oikeus tietojen poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää, että palautat henkilötietosi seuraavin ehdoin:

  • Jos tietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on käsitelty.
  • Jos käsittely perustuu yksinomaan suostumukseen ja peruutat sen.
  • Jos käsittelyä käytetään suoramarkkinointiin ja vastustat käsiteltävää tietoa.
  • Jos vastustat tietojen käsittelemista oikeutetun edun perusteella eikä ole oikeutettua etua, joka olisi suurempi kuin etusi.
  • Jos tietoja ei käsitellä asetuksen mukaisesti.
  • Jos lakisääteinen velvoite on täytettävä.

Oikeus rajoittaa käsittelyä - Sinulla on oikeus pyytää Takaisin palauttamista rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä seuraavin ehdoin:

  • Jos uskot, että tietosi ovat virheellisiä, ja olet pyytänyt meiltä oikaisun. Tämän jälkeen voit pyytää, että tietojesi käsittelyä rajoitetaan tutkinnan ollessa käynnissä.
  • Jos käsittely on lainvastaista, mutta vastustat tietojesi poistamista ja pyydät sen sijaan näiden tietojen käytön rajoittamista.
  • Jos tarvitset tietojasi voidaksesi vahvistaa, puolustaa tai puolustaa oikeusvaatimuksia, vaikka emme enää tarvitsisi tietojasi käsittelyä varten.
  • Kun olet vastustanut tietojesi käsittelyä, voimme jatkaa tietojesi käsittelyä tarkastuksen ajan.

Oikeus vastustaa käsittelyä - Sinulla on oikeus vastustaa oikeutettuun etuun perustuvan henkilötietojesi palauttamista. Tämän jälkeen sinun on määritettävä, mitä käsittelyä vastustat. Jos olemme sitä mieltä, että tällaista käsittelyä pitäisi edelleen tehdä, meidän on osoitettava, että oikeutettu etu on suurempi kuin teidän etunne.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Sinulla on oikeus pyytää palauttamaan keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle. Tämä koskee tapauksia, joissa olet antanut suostumuksesi tietojenkäsittelyyn tai jos käsittely on välttämätöntä, jotta voimme tarjota sinulle palveluita kanssamme antamasi sopimuksen mukaisesti. Sinulla ei kuitenkaan ole oikeutta siirtää tietojasi, jos käsittelemme niitä oikeutetun edun tai oikeudellisen velvoitteen vuoksi.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: vahinko@recover.fi

Postilla:
Recover Nordic Oy
Martinkyläntie 45
01720 Vantaa

Google Analytics ja sosiaalinen media

Osana markkinointiamme, analysoimme tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, toiminnastasi recover.fi sivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi käyttääksemme Google Analyticsia ja Facebookia, jotta voimme mukauttaa näkemiäsi mainoksia aiemman selailusi tietojen perusteella ja pystyä kehittämään palveluitamme.

Koska käytämme Google Analyticsia ja Facebookia, henkilötietojasi luovutetaan myös Googlelle ja Facebookille. Tämän seurauksena henkilökohtaiset tietosi voidaan siirtää ja tallentaa Googlen / Facebookin palvelimille, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa.

Henkilötietojasi voidaan siis käsitellä palvelimella, joka sijaitsee muussa maassa kuin siinä, jossa asut. Google/Facebook voi myös siirtää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos laki sitä edellyttää tai jos kyseinen kolmas osapuoli käsittelee tietoja Googlen/Facebookin puolesta.

Lue lisää klikkaamalla IP-anonymisaatiosta Google Analyticsista ja käyttöehdoista Googlen verkkosivuilta.

Jos et edelleenkään halua tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoa, vaikka kerätyt tiedot ovat anonyymejä, voit asentaa Google Analyticsin opt-out-mahdollisuuden selaimeesi, katso lisätietoja selaimen ohjesivuilta.

Muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt

Recover-verkkosivusto sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Tietosuojakäytäntömme koskee vain verkkosivustoamme, joten jos napsautat linkkiä toiselle verkkosivustolle, sinun tulee lukea heidän tietosuojakäytäntönsä.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Recover pitää tietosuojakäytäntönsä säännöllisesti tarkistettavana ja sijoittaa kaikki päivitykset tälle verkkosivulle.

Näin otat meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää Recoverin tietosuojakäytännöstä, hallussamme pitämistämme tiedoista tai haluat käyttää jotakin tietosuojaoikeuksistasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: vahinko@recover.fi

Tai postitse:

Recover Nordic Oy
Martinkyläntie 45
01720 Vantaa

Yhteyden ottaminen asianmukaiseen viranomaiseen

Jos haluat ilmoittaa valituksesta tai jos sinusta tuntuu, että Recover ei ole käsitellyt huolenaihettasi tyydyttävällä tavalla, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Sähköposti: tietosuoja@om.fi puh.+358 29 566 6700