• Vahingon sattuessa

VAHINGON SATTUESSA

Kun on sattunut vahinko, Recover auttaa. Meidän tärkein tehtävämme on saada sinut palaamaan takaisin arkeesi tulipalon tai vesivahingon jälkeen. Kohtaamme työssämme monenlaisia koteja ja ihmisiä päivittäin, ja ammattilaisillamme on vankka kokemus erilaisista tilanteista sekä vahingoista. Omistautunut tiimimme työskentelee tehokkaasti, jotta sinä pääsisit takaisin oman elämäsi pariin mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.

Vahingon sattuessa, me huolehdimme seuraavista vaiheista:

1. Pysäytämme välittömästi lisä– ja jälkivahingot

Kun vahinko on sattunut, on tärkeää aloittaa selvitystyö nopeasti, jotta vahingon eteneminen saadaan pysäytettyä. Kohteessa asuvien perheiden turvallisuus ja arjen normaali jatkuminen ovat ensisijaisia tavoitteitamme vahinkotapauksissa. Suoritamme kriittiset työt vahingon laajentumisen estämiseksi, ja aloitamme vahingon selvittämiseen liittyvät toimenpiteet. Tämän jälkeen voit tehdä vakuutusyhtiöön ilmoituksen vahingosta. Toimitamme sinulle ja vakuutusyhtiötä varten kattavan raportin tehdyistä toimenpiteistä.

Jälkivahinkojen torjunnasta sovitaan aina tapauskohtaisesti tilaajan kanssa varmistaen toimenpiteet, joilla estetään ja minimoidaan onnettomuudesta aiheutuvia lisävahinkoja. Meillä on vastuu varmistaa, että kaikki on otettu huomioon lisävahinkojen estämiseksi.

2. Kartoitamme vahingon laajuuden luotettavasti

Kun vahingon laajentuminen on pysäytetty, voidaan suorittaa vahinkokartoitus. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää vahingon alkuperäinen syy, ja vahingon laajuus. Kartoituksen sisältö ja raportointi tehdään Finanssialan keskusliiton asettamien vaatimuksien mukaan. Mittauksen avulla saat tiedon kaikista tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Asiantuntevasti tehty kosteusmittaus ja korjaustoimenpiteet varmistavat, että kotisi rakenteet tai sisäilman laatu ei heikkene ajan saatossa piilevän kosteuden vuoksi, ja siten vaaranna perheesi turvallisuutta.

Kartoittajillamme on vuosien kokemus eri vahingoista, ja he pystyvät nopeasti tunnistamaan mahdolliset ongelmat ja antamaan luotettavan kirjallisen raportin sekä suosituksen seuraaville toimenpiteille.

3. Korjaamme aiheutuneet vauriot ja rakennamme uutta toiveesi mukaan

Vahinko aiheuttaa lähes poikkeuksetta jonkin asteisia tuhoja kodille, ja vaurioittunut kalusto tulee korjata. Korjaaminen onkin tärkein vaihe asiakkaamme normaaliin elämään palaamisen kannalta. Huomioimme aina vahinkokohteiden käyttäjät ja heidän elämäntilanteensa. Recoverin ammattitaitoinen tiimi pystyy suojaamaan korjattavan alueen niin, että mahdolliset lemmikit ja lapset pystyvät elämään niin paljon normaalisti kuin mahdollista. Lisäksi lajittelemme jätteet kohteessa ja toimitamme ne itse kierrätykseen. Sinun ei tarvitse siivota meidän jälkiämme.

Tilanteessa voi olla hyvä pysähtyä ja miettiä, korjataanko pelkästään vahinko, vai tehdäänkö samassa yhteydessä muita muutoksia rakennuksen arvon ja käytettävyyden parantamiseksi. Kun kartoitus, kuivaus ja korjausrakentaminen tehdään saman yrityksen toimesta, säästetään aikaa, sillä ei vaiheet voidaan aikatauluttaa mahdollisimman hyvin jo etukäteen. Nopeuden prosessin lisäksi useasti säästetään myös rahaa, kun kuivaus- ja korjausrakentaminen voidaan tehdä mahdollisimman paljon vanhaa suojellen.

Esimerkiksi lattiamateriaali voidaan korjausrakentamisen yhteydessä vaihtaa kokonaan, seinää siirtää lisätilan luomiseksi, tai kylpyhuone voidaan remontoida kokonaisvaltaisesti. Kokeneet rakennusalan ammattilaisemme ovat juuri oikeita henkilöitä työhön. Me autamme sinua mielellämme myös parhaiden ratkaisujen suunnittelussa.