• VESIVAHINGOT

VESIVAHINGOT

Vesivahingosta seuraa usein iso taloudellinen haitta, koska pinnat ja rakenteet kuten lattia ja seinät joudutaan purkamaan ennen kuin päästään kuivaamaan jäljelle jäävät rakenteet.

ASIAKASPALVELU Recover 010 217 5100
24/7 Päivystys 010 217 5000
AMMATTITAITOISTA TYÖTÄ

AMMATTITAITOISTA TYÖTÄ

KATTAVA KOKEMUS VESIVAHINGOISTA

Recoverilla on pitkä kokemus vesivahingoista. Vahinkoasiantuntijamme käyvät kohteessa ja tekevät kosteuskartoituksen. Rakenteiden kosteutta mitataan eri menetelmin. Tämän jälkeen voidaan aloittaa purkutyöt ja rakenteiden kuivaaminen tehokkailla menetelmillä. Kuivauksen edistymistä seurataan mittaamalla kuivattavien rakenteiden kosteudet ja mittauksista tehdään raportti.

Kun rakenteet ovat kuivaneet, voidaan aloittaa korjausrakentaminen. Tällöin on hyvä olla suunnitelma siitä, korjataanko pelkästään vahinko, vai tehdäänkö samassa yhteydessä muutoksia.

Asiakaspalvelu
Recover 010 217 5100
Soita meille
24/7 Päivystys 010 217 5000
Soita meille

TUOTTEEMME

TUOTTEEMME

TAKAISIN ARKEEN – NIIN PIAN KUIN MAHDOLLISTA

Recover Nordic on pohjoismaiden johtava vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Suomessa tarjoamme laadukkaita palveluitamme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Laadukkaan toimintamme ansiosta toimimme johtavien vakuutusyhtiöiden kumppanina ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme heidän kanssaan.

Autamme asiakkaitamme vesi-, palo- kuin muidenkin vahinkojen sattuessa. Korjausrakentamispalvelumme kattaa kaiken pienistä kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjaus- ja tasonnostoprojekteihin.

MAHDOLLISUUDET

MAHDOLLISUUDET

NÄEMME MYÖS MAHDOLLISUUDET VAHINGON SATTUESSA

On ikävää, kun vesiputki hajoaa, astianpesukoneesta vuotaa vettä tai kun sähkölaitteeseen tulleen vian takia muodostuu vesivahinko ja asunto menee siihen kuntoon, että siellä ei voi asua. Kotivakuutus kattaa onneksi usein vahingon korjaamisesta aiheutuvat kulut.

Vahingon korjauksen lisäksi voimme asiakkaan näin halutessa tehdä samalla myös muutoksia asunnossa. Esimerkiksi lattiamateriaali voidaan vaihtaa laminaatista parketiksi, siirtää seinää lisätilan luomiseksi tai kylpyhuone voidaan remontoida kokonaisvaltaisesti.

Asiakaspalvelu
Recover 010 217 5100
Soita meille
24/7 Päivystys 010 217 5000
Soita meille

Esimerkkiprojekti

Vesivahingon jälkeen uusi keittiö

Esimerkkiprojekti

Ei ole aina helppoa huomata pientä vesivuotoa putkesta, joka on keittiökalusteen sisäpuolella. Joskus vesi pakenee laminaatin tai laatoituksen alle ja saattaa kestää pitkään, ennen kuin vahinko edes huomataan. Tässä tapauksessa pieni vuoto putken liitoskohdassa vuosi arviolta kaksi viikkoa laatoituksen alla. Vahinko huomattiin, kun keittiön kaappien alla olevat listat alkoivat turvota. Koko keittiön lattiapinta-alasta mitattiin korkeita kosteusarvoja, joten lattialaatoitus piti purkaa. Samassa yhteydessä asunnon omistaja päätti, että haluaa remontoida koko keittiön.

Esimerkkiprojekti

Laatoituksen ja keittiökalusteiden purkamisen jälkeen asennettiin kuivaus, jotta saatiin alla oleva betonipinta jälleen kuivaksi. Tämä kesti noin kolme viikkoa. Kuivauksen päätyttyä remontoitiin keittiö kokonaan, asennettiin spottivalot kattoon, laatat keittiön välitilaan sekä uudet keittiökalusteet.

TEEMME YHTEISTYÖTÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA

Recover Nordic on vakuutusyhtiöiden valitsema luotettava vahinkosaneerauksien kumppani. Ota yhteyttä meihin, autamme sinua eteenpäin vahinkoasiassa.