• VESIVAHINGOT

RECOVERILTA NOPEA APU VESIVAHINGON SATTUESSA

Vesivahingon sattuessa oikeat toimenpiteet ja ja korjaaminen saumattoman prosessin avulla mahdollistaa arjen jatkumisen mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.


Vesivahingosta seuraa usein iso taloudellinen haitta, koska pinnat ja rakenteet kuten lattia ja seinät joudutaan purkamaan ennen kuin päästään kuivaamaan jäljelle jäävät rakenteet. Recoverilla on pitkä kokemus vesivahingoista. Vahinkoasiantuntijamme käyvät kohteessa ja tekevät kosteuskartoituksen. Tämän jälkeen tiedetään vahingoittuneet rakenteet ja purkutyöt voidaan aloittaa. Purun jälkeen suoritetaan rakenteiden kuivaaminen tehokkailla menetelmillä. Kuivauksen edistymistä seurataan mittaamalla kuivattavien rakenteiden kosteudet ja mittauksista tehdään raportti. Kun rakenteet ovat kuivaneet, voidaan aloittaa korjausrakentaminen. Tällöin on hyvä olla suunnitelma siitä, korjataanko pelkästään vahinko, vai tehdäänkö samassa yhteydessä muita muutoksia rakennuksen arvon ja käytettävyyden parantamiseksi. Esimerkiksi lattiamateriaali voidaan vaihtaa laminaatista parketiksi, siirtää seinää lisätilan luomiseksi tai kylpyhuone voidaan remontoida kokonaisvaltaisesti.

Kun kartoitus, kuivaus ja korjausrakentaminen tehdään saman yrityksen ja suurelta osin samojen henkilöiden toimesta säästetään aikaa, koska ei vaiheet voidaan aikatauluttaa mahdollisimman hyvin jo etukäteen. Nopeuden lisäksi useasti säästetään myös rahaa. Saman toimijan tehdessä purun ja jälleenrakentamisen, purkutoimenpiteet tehdään niin, että kuivaus ja rakentaminen voidaan tehdä mahdollisimman sujuvasti ja mahdollisimman paljon vanhaa suojellen. Monissa kohteissa tulee myös huomioida tilan käyttäjät. Recoverin ammattitaitoinen henkilökunta pystyy suojaamaan korjattavan alueen niin, että mahdolliset lemmikit ja lapset pystyvät elämään niin paljon normaalia arka kuin on mahdollista.

Vahinkokartoituksen yhteydessä voit sopia jo jälleenrakentamisesta ja vahinkokartoittajamme tai työnjohtajamme tekee laskelman vakuutusyhtiölle, jonka jälkeen korjaavat toimenpiteet voidaan aloittaa.