Tulvavahingot

Tulvavahinkoja syntyy, kun vesi nousee alueille, jotka ovat normaalisti kuivaa maata. Tulvavahinko syntyy usein runsaan, pitkittyneen vesisateen tai lumen sulamisen seurauksena.

Tietoa

Tietoa

SYY TULVAVAHINGOILLE

Tulvavahingot ovat lisääntyneet viimeisen 20 vuoden aikana. Suurin syy tähän on lämpötilojen muutos ja kosteuden lisääntyminen. Olemme nähneet näiden vahinkojen lisääntymistä ja monta asuinaluetta sekä julkista rakennusta veden vallassa. Tulvasta aiheutuu isoja kuluja ja haittoja sekä yhteiskunnalle että yksityisille.

Tulvavesi voi pyrkiä sisään asuntoon eri tavoin. Vesi voi tulla sisään viemäristä, kun viemäriverkosto tai viemäriputki ei pysty käsittelemään vesimäärää. Tällöin vesi etsii helpoimman tavan tunkeutua sisään ja tämä voi siis tapahtua viemäristä käsin. Tämän lisäksi vesi voi tunkeutua rakennukseen oviaukoista tai venttiileistä, jotka sijaitsevat maanpinnan tasolla.

Sen lisäksi, että tulvavesi voi aiheuttaa asunnolle vahinkoa, se voi myös sisältää bakteereita, jotka ovat haitallisia ihmisille, eli tiloista saatetaan joutua muuttamaan pois hetkeksi.

Asiakaspalvelu
Soita meille Soita meille

TEEMME YHTEISTYÖTÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA

Recover Nordic on vakuutusyhtiöiden valitsema luotettava vahinkosaneerauksien kumppani. Ota yhteyttä meihin, autamme sinua eteenpäin vahinkoasiassa.